KYLÄN ASIALLA VUODESTA 1996

Virttaan Seudun Kyläyhdistys ry

Virttaan seudun kyläyhdistys ry

“Eloa ja iloa Virttaan kylään” oli toivomus, kun kyläyhdistystä kokoonnuttiin perustamaan. Toiminta on ollut vilkasta heti keväästä -96 lähtien.

Äitienpäiväjuhla, juhannusjuhla, kesätanssit, siivoustalkoot ja pikkujoulu ovat tapahtumia, joiden ympärille toimintakalenteri on rakentunut. Lisäksi on ollut erilaisia tempauksia, kuten Virttaan ympäripyöräily, tanssimatkat, naamiaiset, uintiretket, iltakirkko, itsenäisyyspäivän juhlat, metsäkirkko, lasketteluretket, nuotioillat ja monet muut tapahtumat.

Kyläyhdistyksen ansiota on myös Virttaan kylätoimisto, joka on perustettu palvelemaan kylää. Toimiston tehtävänä on kerätä, käsitellä ja luovuttaa tietoa. Kylätoimistossa ovat nykyaikaiset kokoustilat kyläläisten käytettävissä.

Toimiston löydät koulun saneeratusta piharakennuksesta, osoitteesta Virttaanraitti 113B.

Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa jatkavaksi puheenjohtajaksi valittiin Mira HeikkiläVarapuheenjohtajana jatkaa Pekka Mykkänen, sihteeriksi valittiin Teemu Heilala, rahastonhoitajan hommissa on Pentti Mykkänen ja muissa hallituspaikoissa ovat Pekka Heikkilä, Marjo Puputti ja Veli-Matti Haikonen. Hallituksen varajäseneksi saatiin Jukka Nieminen.

Kyläyhdistyksen toiminta on tällä hetkellä hyvin monipuolista ja laajaa. Autamme mielellämme kaikissa kylään liittyvissä asioissa. Sähköpostia saa laittaa osoitteeseen virttaankylayhdistys (at) gmail.com.