KYLÄN ASIALLA VUODESTA 1996

Virttaan Seudun Kyläyhdistys ry

Virttaan seudun kyläyhdistys ry

”Eloa ja iloa Virttaan kylään” oli toivomus, kun kyläyhdistystä kokoonnuttiin perustamaan. Toiminta on ollut vilkasta heti keväästä -96 lähtien.

Äitienpäiväjuhla, juhannusjuhla, kesätanssit, siivoustalkoot ja pikkujoulu ovat tapahtumia, joiden ympärille toimintakalenteri on rakentunut. Lisäksi on ollut erilaisia tempauksia, kuten Virttaan ympäripyöräily, tanssimatkat, naamiaiset, uintiretket, iltakirkko, itsenäisyyspäivän juhlat, metsäkirkko, lasketteluretket, nuotioillat ja monet muut tapahtumat.

Kyläyhdistyksen ansiota on myös Virttaan kylätoimisto, joka on perustettu palvelemaan kylää. Toimiston tehtävänä on kerätä, käsitellä ja luovuttaa tietoa. Kylätoimistossa ovat nykyaikaiset kokoustilat kyläläisten käytettävissä.

Toimiston löydät koulun saneeratusta piharakennuksesta, osoitteesta Virttaanraitti 113B.

Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa jatkavaksi puheenjohtajaksi valittiin Teemu HeilalaVarapuheenjohtajana jatkaa Pekka Mykkänen, sihteeriksi valittiin Mira Heikkilä, rahastonhoitajan hommissa on Pentti Mykkänen ja muissa hallituspaikoissa ovat Pekka Heikkilä, Jukka Nieminen, Kimmo Sikiö ja Marko Mäkitalo. Hallituksen varajäseneksi siirtyi Veli-Matti Haikonen. 

Kyläyhdistyksen toiminta on tällä hetkellä hyvin monipuolista ja laajaa. Autamme mielellämme kaikissa kylään liittyvissä asioissa. Sähköpostia saa laittaa osoitteeseen virttaankylayhdistys (at) gmail.com.